Tilaus- ja peruutusehdot

Tilaus ja peruutusehdot Sawola Resort

Sovellamme Majoitus­ ja Ravintolapalvelut Ry Maran ohjeistamia Majoitusliikkeiden yleisiä varaus­- ja peruutusehtoja kaikkiin varauksiin. Ole hyvä ja lue huolella läpi nämä varaus- ja peruutusehdot. Jos jokin asia tai ehto askarruttaa, niin otathan meihin rohkeasti yhteyttä. Samat ehdot pätevät majoitus ja ohjelmapalveluihin.

VARAUS

­ Asiakkaan tekemä varaus on sitova Sawola Resortin henkilökunnan vahvistettua varauksen suullisesti tai kirjallisesti. Mikäli mahdollista, Sawola Resort antaa kirjallisen vahvistuksen sovituista palveluista, hinnoista ja peruutusehdoista.

SAAPUMINEN

Majoitusvaraukset ovat voimassa saapumispäivänä klo 20.00 asti ellei toisin ole sovittu. Myöhäisemmästä saapumisesta pitää ilmoittaa hotellille ennen saapumispäivää.

­ Ryhmiä (10 henkilöä tai enemmän) pyydetään toimittamaan lista yöpyjistä ja mahdollinen huonejako etukäteen tai viimeistään saavuttaessa hotellille.

­ Jollei toisin sovita, huone on asiakkaan käytettävissä klo 15.00 lähtien tulopäivänä ja se on luovutettava viimeistään klo 12.00 lähtöpäivänä. Matkatavaroiden säilytys onnistuu tulopäivänä kello 09.00 alkaen ja tavaroita säilyttää hotellilla myös huoneenluovutuksen jälkeen.

­ Yöpyäkseen Sawola Resortissa jokaisen yöpyjän tulee esittää voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus. Huoneisiin ei ole oikeutta päästää henkilöitä, jotka eivät ole vastaanotossa ilmoittautuneet.

MYÖHÄINEN HUONEEN LUOVUTUS

­ Myöhäinen huoneenluovutus on mahdollista lisämaksua vastaan varaustilanteesta riippuen. Kysy lisää henkilökunnalta.

MAKSUEHDOT

­Majoitus maksetaan saapumisen yhteydessä tai nettivarauksen kautta, mikäli varaus on tehty standard -hinnalla. Jos varaus tehdään edullisemmalla ei peruutusmahdollisuutta -hinnalla, varauksen koko summa veloitetaan heti varauksen teon jälkeen.

Maksuehdoista ja ennakkomaksua koskevista järjestelyistä Sawola Resort sopii tarvittaessa etukäteen varaajan kanssa. Hotellilla on oikeus laskuttaa asiakkaalta varausmaksu, jonka suuruus on 10-15% lopullisesta hinnasta. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas ei noudata peruutusehtoja. Varausmaksun määrä vähennetään lopullisesta laskusta.

­ Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus majoituksen laskuttamiseen. Laskutussopimus tulee olla tehtynä ennen majoittumista. Laskutussopimukset laaditaan arkisin kello 10-­16. Hotelli perii laskuttamisesta syntyvistä kuluista laskutuslisää 4,29€ / lasku.

LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

­ Mikäli matkasuunnitelmat muuttuvat, asiakkaan on ilmoitettava lähdöstään viimeistään klo 14.00 lähtöä edeltävänä päivänä. Peruutusehdoista ja varauksen alkuperästä riippuen, hotelli voi mahdollisesti palauttaa käyttämättä jääneen yön/öiden hinnan.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

­ Majoittumalla Sawola Resortissa asiakas sitoutuu noudattamaan hotellin järjestyssääntöjä. Mikäli asiakas rikkoo näitä sääntöjä, hänet voidaan välittömästi poistaa hotellista ja/tai hotellista. Mikäli asiakas joudutaan poistamaan edellä mainituista tai muista asiakkaasta johtuvista syistä, maksua ei palauteta.

MAJOITUS

­ Mahdolliset toiveet huonejärjestelyistä tulee ilmoittaa hotellille mahdollisimman ajoissa. Hotellin henkilökunta pyrkii parhaansa mukaan ottamaan asiakkaan toiveet huomioon. Hotellin (yleiset) sosiaalitilat ovat yhteiskäytössä hotellin kaikkien asiakkaiden kesken. Hotellissa tulee noudattaa hyviä käytöstapoja sekä hotellin järjestyssääntöjä.

PERUUTUKSET

Asiakas voi peruuttaa yhden vuorokauden huone-­ tai sänkypaikkavarauksen kustannuksitta viimeistään klo 14.00  varausta edeltävänä päivänä. Poikkeuksena varaukset, joissa peruuttamisehtoa on rajoitettu. Rajoitukset on ilmoitettu varauksenteon yhteydessä, luethan ne huolella.

Jos asiakas jättää saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta ja perua koko varaus. Varaukset, jotka on tehty edullisemmalla ei peruutusmahdollisuutta -hinnalla, maksetaan kokonaan varauksen teon yhteydessä. Hotellilla on oikeus perua varaus, jos maksua ei suoriteta heti. Maksua ei palauteta, jos varausta muokataan, perutaan tai asiakas jättää saapumatta.

Jos olet tehnyt varauksesi jonkin varaussivuston kautta (esim.booking, air bnb ym.) olethan suoraan yhteydessä heihin varaukseesi liittyvissä muutos-/peruutusasioissa.

EHDOT RYHMILLE

Ryhmäalennuksen saamiseksi ryhmäkoon on oltava vähintään 10 henkeä. Ryhmävarauksiin sovellamme seuraavia ehtoja:

­ Varaus voidaan peruuttaa tai majoituspaikkojen määrää vähentää 30 vuorokautta ennen tulopäivää veloituksetta (mahdollista varausmaksua ei palauteta).

­ Mikäli varaus peruutetaan tai majoituspaikkojen määrää vähennetään 29 ­- 10 vuorokautta ennen tulopäivää on hotellilla oikeus laskuttaa tilaajalta 50% koko varauksen tai muutoksen arvosta.

­ Mikäli varaus perutaan tai majoituspaikkojen määrää vähennetään 9 ­- 0 vuorokautta ennen tulopäivää on hotellilla oikeus laskuttaa tilaajalta koko varauksen tai muutoksen arvo.
­

Ryhmiä (10 henkilöä tai enemmän) pyydetään toimittamaan lista yöpyjistä ja mahdollinen huonejako etukäteen tai viimeistään saavuttaessa hotellille.

Nämä ehdot ovat voimassa, ellei asiakkaan ja hotellin välillä muuta sovita. Varauskoneiden kautta varatessa muita ehtoja saattaa olla voimassa. Tarkista ehdot varausta tehdessä. Tervetuloa yöpymään Sawola Resortiin!

Scroll to Top